Veganske sitroncupcakes med fersk bærfyll og sitron-smørkrem
oppskrift på deilige veganske sitroncupcakes med friskt bærfyll og kremet sitronsmørkrem. perfekt som dessert eller til kaffekosen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 6 unser vegansk margarin, smeltet
- 1 ½ kopper økologisk cane-sukker
- 6 spiseskjeer eplesaus
- 6 unser soyamelk
- 2 spiseskjeer vaniljeekstrakt
- 2 spiseskjeer fersk sitronzest
- 2 ¼ kopper økologisk, ubleket hvitt mel
- 1 spiseskje bakepulver
- ¾ teskje salt
- ½ kopp hakkede bringebær
- ½ kopp hakkede jordbær
- 2 spiseskjeer økologisk cane-sukker
- 1 spiseskje fersk sitronzest
- ⅔ kopp økologisk vegetabilsk fett
- ⅓ kopp vegansk margarin
- 4 kopper melis
- 3 til 4 spiseskjeer sitronzest
Fremgangsmåte
- 1For muffinsene: Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Legg standardstore muffinsformer med 16 muffinsformer i en muffinsform.
- 2I en middels stor bolle smelter du margarin i mikrobølgeovnen. Når det er smeltet, tilsetter du sukker, eplesaus, soyamelk, vanilje og sitronzest. Sikt melet, bakepulveret og saltet i den våte blandingen, og visp sammen til alt er jevnt blandet med få klumper igjen.
- 3Fyll formene tre fjerdedeler fulle, og stek til de er gylne og en kakepinne kommer ut ren, ca. 15 minutter. Avkjøl helt.
- 4For bærfyllet: I en liten bolle blander du frukten med cane-sukker og sitronzest.
- 5For sitron-smørkremen: I en bolle til en kjøkkenmaskin pisker du sammen vegetabilsk fett og margarin til det er lyst og luftig. Tilsett melis og sitronzest, og fortsett å piske til det er fluffy.
- 6For montering: Lag et hull i midten av hver muffins med enden av en tresleiv eller liten offset-spatel. Fyll hullet helt med fruktfyllet. Bruk en stor rund sprøytepose med dekorasjonsmunnstykke, og pip en generøs mengde sitron-smørkrem.



