Veganske sitroncupcakes med fersk bærfyll og sitron-smørkrem

Veganske sitroncupcakes med fersk bærfyll og sitron-smørkrem

oppskrift på deilige veganske sitroncupcakes med friskt bærfyll og kremet sitronsmørkrem. perfekt som dessert eller til kaffekosen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 6 unser vegansk margarin, smeltet
  • 1 ½ kopper økologisk cane-sukker
  • 6 spiseskjeer eplesaus
  • 6 unser soyamelk
  • 2 spiseskjeer vaniljeekstrakt
  • 2 spiseskjeer fersk sitronzest
  • 2 ¼ kopper økologisk, ubleket hvitt mel
  • 1 spiseskje bakepulver
  • ¾ teskje salt
  • ½ kopp hakkede bringebær
  • ½ kopp hakkede jordbær
  • 2 spiseskjeer økologisk cane-sukker
  • 1 spiseskje fersk sitronzest
  • ⅔ kopp økologisk vegetabilsk fett
  • ⅓ kopp vegansk margarin
  • 4 kopper melis
  • 3 til 4 spiseskjeer sitronzest

Fremgangsmåte

  1. 1For muffinsene: Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Legg standardstore muffinsformer med 16 muffinsformer i en muffinsform.
  2. 2I en middels stor bolle smelter du margarin i mikrobølgeovnen. Når det er smeltet, tilsetter du sukker, eplesaus, soyamelk, vanilje og sitronzest. Sikt melet, bakepulveret og saltet i den våte blandingen, og visp sammen til alt er jevnt blandet med få klumper igjen.
  3. 3Fyll formene tre fjerdedeler fulle, og stek til de er gylne og en kakepinne kommer ut ren, ca. 15 minutter. Avkjøl helt.
  4. 4For bærfyllet: I en liten bolle blander du frukten med cane-sukker og sitronzest.
  5. 5For sitron-smørkremen: I en bolle til en kjøkkenmaskin pisker du sammen vegetabilsk fett og margarin til det er lyst og luftig. Tilsett melis og sitronzest, og fortsett å piske til det er fluffy.
  6. 6For montering: Lag et hull i midten av hver muffins med enden av en tresleiv eller liten offset-spatel. Fyll hullet helt med fruktfyllet. Bruk en stor rund sprøytepose med dekorasjonsmunnstykke, og pip en generøs mengde sitron-smørkrem.