Porsjonsstekte svinekoteletter med saus

Porsjonsstekte svinekoteletter med saus

Lær hvordan du lager saftige og smakfulle smothered pork chops med denne enkle oppskriften. Perfekt til middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 løk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, knust
  • 6 skiver svinekjøtt (ca. 2 cm tykke)
  • 1/2 kopp vann
  • 1/3 kopp hvetemel
  • 1 boks (ca. 410 g) fettfri kyllingbuljong
  • 1 ss bruning saus

Fremgangsmåte

  1. 1Surr løk og hvitløk i en non-stick panne med vegetabilsk spray til det er mykt. Legg i svinekoteletter og brun dem på begge sider. Tilsett ½ kopp vann, og kok opp.
  2. 2Visp sammen mel, kyllingbuljong og bruning saus til en jevn blanding. Hell det i pannen og rør godt. Dekk til og la det småkoke på lav varme i 30 til 45 minutter, eller til kjøttet er mørt.