
Krydret sylteagurk på glass
oppskrift på krydrede sylteagurker til kjøleskapet, perfekte som tilbehør eller snack. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 12-3 stk. sylteagurk på 4 tommer lange
- 2 kopper vann
- 1 ¾ kopper hvit eddik
- 1 ½ kopper hakket frisk dill
- ½ kopp hvitt sukker
- 8 fedd hvitløk, hakket
- 1 ½ ss grovt salt
- 1 ss sylteagurk-krydder
- 1 ½ ts dillfrø
- ½ ts rød pepperflak, eller etter smak
- 4 kvister frisk dill
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du agurkene, vannet, eddiken, den hakkede dillen, sukkeret, hvitløken, saltet, sylte-krydderet, dillfrøene og rød pepperflakene. Rør om, og la det stå i romtemperatur i 2 timer, til sukkeret og saltet er løst opp.
- 2Ta agurkene ut av bollen og fordel dem i tre glass med bred åpning, hver på 1 ½ pint. Legg 4 agurker i hvert glass. Hell over væsken fra bollen slik at det dekker. Sett en kvist fersk dill i hvert glass, og skru på lokk. Oppbevar i kjøleskapet i 10 dager før du spiser dem. Bruk innen 1 måned.