
Cashew Chicken med vannkastanjer
Lær hvordan du lager en deilig cashew chicken med vannkastanjer. En enkel oppskrift perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer maisstivelse
- 2/3 kopp kyllingbuljong
- 3 spiseskjeer soyasaus
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/2 teskje sterk pepper saus
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 450 gram kyllingbryst uten skinn og ben – skåret i strimler
- 1 liten løk, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 1 (ca. 225 gram) boks vannkastanjer i skiver, drenert
- 2/3 kopp cashewnøtter
Fremgangsmåte
- 1Løs opp maisstivelsen i kyllingbuljongen, og rør inn soyasaus, ingefær og hot sauce; sett til side. Varm opp halvparten av oljen i en wok eller stor stekepanne over høy varme. Rør inn kyllingen; kok og rør til kyllingen ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Ta kyllingen ut av woken, og sett til side.
- 2Hell den resterende spiseskjeen med olje i woken, og rør inn løk, grønn paprika og vannkastanjer. Kok og rør til vannkastanjene er varme, og løken har blitt myk, ca. 5 minutter til. Rør opp sausen for å fordele maisstivelsen jevnt, hell den deretter i woken, og kok opp. Tilsett den reserverte kyllingen, og rør til sausen tykner og kyllingen er varm. Strø over cashewnøtter før servering.