Cashew Chicken med vannkastanjer

Cashew Chicken med vannkastanjer

Lær hvordan du lager en deilig cashew chicken med vannkastanjer. En enkel oppskrift perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 2/3 kopp kyllingbuljong
  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/2 teskje sterk pepper saus
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 450 gram kyllingbryst uten skinn og ben – skåret i strimler
  • 1 liten løk, hakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 1 (ca. 225 gram) boks vannkastanjer i skiver, drenert
  • 2/3 kopp cashewnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Løs opp maisstivelsen i kyllingbuljongen, og rør inn soyasaus, ingefær og hot sauce; sett til side. Varm opp halvparten av oljen i en wok eller stor stekepanne over høy varme. Rør inn kyllingen; kok og rør til kyllingen ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Ta kyllingen ut av woken, og sett til side.
  2. 2Hell den resterende spiseskjeen med olje i woken, og rør inn løk, grønn paprika og vannkastanjer. Kok og rør til vannkastanjene er varme, og løken har blitt myk, ca. 5 minutter til. Rør opp sausen for å fordele maisstivelsen jevnt, hell den deretter i woken, og kok opp. Tilsett den reserverte kyllingen, og rør til sausen tykner og kyllingen er varm. Strø over cashewnøtter før servering.