Syrlige kyllingfajitas

Syrlige kyllingfajitas

oppskrift på smakfulle og enkle syrlige kylling fajitas, perfekte til en rask og deilig middag. lær hvordan du lager dem steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1/2 kopp hvit eddik, destillert
  • 1/2 kopp fersk limejuice
  • 2 pakker (0,7 unser) tørr italiensk salatdressingsmiks
  • 3 hele, benfrie og skinnløse kyllingbryst, i terninger
  • 1 løk, skivet
  • 1 grønn paprika, skivet

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor glassbolle blander du olje, eddik, limesaft og den tørre salatdressingen. Bland godt. Tilsett kyllingstrimler, løk og paprika. Dekk til bollen og sett den i kjøleskapet. Mariner i 3 til 6 timer.
  2. 2I en stor stekepanne varmer du opp olje. Ta kylling, løk og paprika ut av marinaden og stek dem i olje til kyllingen er gjennomstekt (saften er klar) og løken er gjennomsiktig.