
Syrlige kyllingfajitas
oppskrift på smakfulle og enkle syrlige kylling fajitas, perfekte til en rask og deilig middag. lær hvordan du lager dem steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp olivenolje
- 1/2 kopp hvit eddik, destillert
- 1/2 kopp fersk limejuice
- 2 pakker (0,7 unser) tørr italiensk salatdressingsmiks
- 3 hele, benfrie og skinnløse kyllingbryst, i terninger
- 1 løk, skivet
- 1 grønn paprika, skivet
Fremgangsmåte
- 1I en stor glassbolle blander du olje, eddik, limesaft og den tørre salatdressingen. Bland godt. Tilsett kyllingstrimler, løk og paprika. Dekk til bollen og sett den i kjøleskapet. Mariner i 3 til 6 timer.
- 2I en stor stekepanne varmer du opp olje. Ta kylling, løk og paprika ut av marinaden og stek dem i olje til kyllingen er gjennomstekt (saften er klar) og løken er gjennomsiktig.