
Elaines peanøttsmørkjeks
oppskrift på deilige peanøttsmørkjeks av elaine. perfekte som snacks eller dessert. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
- 1 kopp kremet peanøttsmør
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 2 egg
- 2 spiseskjeer vann
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Hell kakeblandingen i en stor bolle. Lag en fordypning i midten, og tilsett peanøttsmør, olje, egg og vann. Bland godt til alt er godt blandet. Sett små topper med teskje på en smurt bakeplate. Flate dem litt ut med en gaffel dyppet i vann.
- 3Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen. La småkakene hvile på bakeplaten i 2 til 3 minutter før du forsiktig flytter dem over på en avkjølingsrist.