
Sørlig pekannøttpai I
Lær hvordan du lager en deilig southern pecan pie med denne enkle oppskriften. Perfekt for høst og festlige anledninger. Oppdag hemmelighetene til en perfekt pai!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 3 egg
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 kopp mais sirup
- 2 spiseskjeer smør, smeltet
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1/4 teskje salt
- 1 1/2 kopper pekannøtter, delt i to
- 1 oppskrift paideig for en 23 cm enkeltbunnspai
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Pisk eggene lett i en middels stor bolle. Rør inn sukker, og bland deretter inn sirup, smør eller margarin, vanilje, salt og pekannøtter. Hell fyllet i en ubehandlet paibunn.
- 3Stek i forvarmet ovn i 15 minutter. Reduser temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og fortsett bakingen i 35 til 40 minutter; paien vil bli brun og lett puffet.