Smørstekte hvitløksbønner

Smørstekte hvitløksbønner

oppskrift på smakfulle smøraktige hvitløksbønner, perfekt som tilbehør til middagen. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund ferske grønne bønner, trimmet og brutt i to
  • 3 spiseskjeer smør
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 klyper sitronpepper
  • salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg grønne bønner i en stor stekepanne og dekk med vann; kok opp. Skru ned varmen til middels lav og la småkoke til bønnene begynner å bli møre, ca. 5 minutter. Sil av vannet. Tilsett smør i de grønne bønnene; kok opp og rør til smøret er smeltet, 2 til 3 minutter.
  2. 2Kok og rør hvitløk med de grønne bønnene til hvitløken er myk og aromatisk, 3 til 4 minutter. Krydre med sitronpepper og salt.