Krepsedekket gruppelaks

Krepsedekket gruppelaks

Lær hvordan du lager smakfull krabbekladde steinbiter med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller hovedrett for sjømatelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer brødsmuler med parmesanostsmak
  • 2. 2 spiseskjeer hakket rød paprika
  • 3. 2 spiseskjeer hakket gul paprika
  • 4. 2 grønne løk, hakket
  • 5. 1/4 jalapeño, fjernet frø og finhakket
  • 6. 4 spiseskjeer smør, smeltet
  • 7. 1 boks (170 g) krabbekjøtt, drenert og i flak
  • 8. 2 spiseskjeer revet mozzarellaost
  • 9. 4 fileter av steinbiter (grouper) på 170 g hver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 22. I en middels stor bolle, rør sammen brødsmuler, rød pepper, gul pepper, grønn løk, jalapeño, smør, krabbekjøtt og mozzarellaost.
  3. 3Legg groperskivene i ett lag i en ildfast form på 23x33 cm. Fordel brødsmuleblandingen jevnt over fisken.
  4. 43. Stek i 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til fisken lett kan deles i flak med en gaffel.
  5. 5Hvis du har tynne fileter, kan du heller grille dem i 10 minutter i stedet for å steke.