
Gresskardumpkake
Lær hvordan du lager en smakfull pumpkin dump cake. En enkel dessert perfekt for høstsesongen. Rask og lett å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 (29 unse) boks med gresskarpuré
- 3 egg
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1 (12 væskeunse) boks med kondensert melk
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/4 teskje malt nellik
- 1/2 teskje salt
- 1 (18,25 unse) pakke krydderkakemiks
- 1/2 kopp grovhakkede pekannøtter
- 1/2 kopp smeltet smør
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm stor ildfast form.
- 2I en stor bolle, bland gresskarpuré, egg, brunt sukker, hvitt sukker og melk. Rør inn kanel, ingefær, nellik og salt. Hell blandingen i formen. Strø jevnt over det tørre kakeblandingen over gresskarfyllet. Fordel pekannøtter over kakeblandingen. Drypp smeltet smør over alt.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 50 til 60 minutter, eller til kantene er lett brune. La avkjøle.




