Gresskardumpkake

Gresskardumpkake

Lær hvordan du lager en smakfull pumpkin dump cake. En enkel dessert perfekt for høstsesongen. Rask og lett å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 (29 unse) boks med gresskarpuré
  • 3 egg
  • 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1 (12 væskeunse) boks med kondensert melk
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/4 teskje malt nellik
  • 1/2 teskje salt
  • 1 (18,25 unse) pakke krydderkakemiks
  • 1/2 kopp grovhakkede pekannøtter
  • 1/2 kopp smeltet smør

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm stor ildfast form.
  2. 2I en stor bolle, bland gresskarpuré, egg, brunt sukker, hvitt sukker og melk. Rør inn kanel, ingefær, nellik og salt. Hell blandingen i formen. Strø jevnt over det tørre kakeblandingen over gresskarfyllet. Fordel pekannøtter over kakeblandingen. Drypp smeltet smør over alt.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 50 til 60 minutter, eller til kantene er lett brune. La avkjøle.