Stekt grønnkål

Stekt grønnkål

lær hvordan du lager en rask og smakfull stir fried kale. perfekt som tilbehør eller sunn snack. enkel oppskrift med trinn-for-trinn guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 løk, hakket
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kopp brødsmuler
  • 3 buntetkål - vasket, tørket og strimlet

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett løk og hvitløk; kok og rør til de er myke.
  2. 2Bland inn brødsmuler, og kok og rør til de blir brune.
  3. 3Rør inn grønnkål, og kok til den er visnet. Server varm eller lun.