Pasta Carbonara I

Pasta Carbonara I

oppskriften på pasta carbonara i er rask, enkel og perfekt for en smakfull middag. lær hvordan du lager den hjemme med våre steg-for-steg instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund bacon, kuttet i små biter
  • 4 egg, romtempererte
  • 1/4 kopp kremfløte, romtemperert
  • 1 kopp revet Parmesanost
  • 450 gram tørket fettucinepasta
  • 1/4 kopp smør, myknet
  • 1/4 kopp hakket persille
  • malt svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Stek bacon til den er sprø. La den renne av på kjøkkenpapir.
  2. 2I en middels stor bolle, pisk egg og fløte lett sammen til det er godt blandet. Rør inn osten og sett til side.
  3. 3Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet og ha pastaen tilbake i pannen. Vend inn smør til det er smeltet. Tilsett bacon og osteblandingen, og vend forsiktig til alt er godt blandet.