
Pasta Carbonara I
oppskriften på pasta carbonara i er rask, enkel og perfekt for en smakfull middag. lær hvordan du lager den hjemme med våre steg-for-steg instrukser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund bacon, kuttet i små biter
- 4 egg, romtempererte
- 1/4 kopp kremfløte, romtemperert
- 1 kopp revet Parmesanost
- 450 gram tørket fettucinepasta
- 1/4 kopp smør, myknet
- 1/4 kopp hakket persille
- malt svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Stek bacon til den er sprø. La den renne av på kjøkkenpapir.
- 2I en middels stor bolle, pisk egg og fløte lett sammen til det er godt blandet. Rør inn osten og sett til side.
- 3Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet og ha pastaen tilbake i pannen. Vend inn smør til det er smeltet. Tilsett bacon og osteblandingen, og vend forsiktig til alt er godt blandet.