Hello Fresh Mobile Banner
Individuelle biff Wellingtoner

Individuelle biff Wellingtoner

Lær hvordan du lager perfekte individuelle beef wellingtons. En elegant hovedrett som imponerer gjestene dine. Enkle trinn for en fantastisk middagsopplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund ferske sopp, skivet
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/2 kopp tørr sherry
  • 1/4 kopp smør
  • 1/4 kopp hakket persille
  • 6 (8 ounces) fileter av storfe tenderloin
  • 1 (17,5 ounces) pakke frossen butterdeig, tint

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels varme, bland sopp, løk, sherry, smør eller margarin og persille, og stek til alt væsken er absorbert og blandingen ligner en pasta. Dekk toppen av hver biff med blandingen.
  2. 2Tin opppakkede butterdeigplater delvis, og kjevle ut stykker som er tynne nok til å dekke toppen, sidene og bunnen av hver biff. Plasser biffene på et bakepapirkledd stekebrett, dekk med plastfolie og oppbevar i kjøleskapet til servering.
  3. 3Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  4. 4Stek biffene uten å dekke dem i den forvarmede ovnen i 25 minutter. (Merk: De vil være rå, men vil fortsette å koke mens retten står.)