
Melkefri sjokoladepudding
Lær hvordan du lager en kremet og smakfull dairy free sjokoladepudding. Perfekt for allergikere og sjokoladeelskere. Enkel å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 3 spiseskjeer maisstivelse
- 2. 2 spiseskjeer vann
- 3. 1 1/2 kopper soyamelk
- 4. 1/4 teskje vaniljeekstrakt
- 5. 1/4 kopp hvitt sukker
- 6. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
Fremgangsmåte
- 11. I en liten bolle, bland maisstivelse og vann til en jevn pasta.
- 22. I en stor kjele over middels varme, rør sammen soyamelk, vanilje, sukker, kakao og maisstivelsesblandingen. Kok opp under konstant omrøring til blandingen koker. Fortsett å koke og røre til blandingen tykner. Ta av varmen. Puddingen vil fortsette å tykne når den avkjøles. La den avkjøle i fem minutter, deretter sett den i kjøleskapet til den er helt avkjølt.