Melkefri sjokoladepudding

Melkefri sjokoladepudding

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull dairy free sjokoladepudding. Perfekt for allergikere og sjokoladeelskere. Enkel å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer maisstivelse
  • 2. 2 spiseskjeer vann
  • 3. 1 1/2 kopper soyamelk
  • 4. 1/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1/4 kopp hvitt sukker
  • 6. 1/4 kopp usøtet kakaopulver

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten bolle, bland maisstivelse og vann til en jevn pasta.
  2. 22. I en stor kjele over middels varme, rør sammen soyamelk, vanilje, sukker, kakao og maisstivelsesblandingen. Kok opp under konstant omrøring til blandingen koker. Fortsett å koke og røre til blandingen tykner. Ta av varmen. Puddingen vil fortsette å tykne når den avkjøles. La den avkjøle i fem minutter, deretter sett den i kjøleskapet til den er helt avkjølt.