Haitisk fransk toast

Haitisk fransk toast

Lær hvordan du lager haitian french toast med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller brunch, med deilige smaker fra haitisk kjøkken.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 fransk baguette
  • 2. 1 kopp appelsinjuice
  • 3. 1/2 kopp kremfløte
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 teskje malt kanel
  • 6. 1/4 kopp hvitt sukker
  • 7. 1 klype malt muskatnøtt
  • 8. 3 ss smør
  • 9. 2 ss melis til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt av endene på brødet og spar dem til en annen bruk. Kutt resten av brødet i skiver på ca. 3,8 cm; la det stå i 4 timer eller over natten.
  2. 22. I en ildfast form på 23x33 cm, bland appelsinjuice, krem, egg, malt kanel og hvitt sukker. Legg brødskivene i formen og vend dem rundt til væsken er absorbert, ca. 5 minutter.
  3. 33. I en stor stekepanne, smelt smør over middels varme. Legg i brødskivene og kok til de er gylne på begge sider, ca. 5 minutter. Dryss rikelig med melis og server varm.