
Haitisk fransk toast
Lær hvordan du lager haitian french toast med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller brunch, med deilige smaker fra haitisk kjøkken.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 fransk baguette
- 2. 1 kopp appelsinjuice
- 3. 1/2 kopp kremfløte
- 4. 2 egg
- 5. 1 teskje malt kanel
- 6. 1/4 kopp hvitt sukker
- 7. 1 klype malt muskatnøtt
- 8. 3 ss smør
- 9. 2 ss melis til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Kutt av endene på brødet og spar dem til en annen bruk. Kutt resten av brødet i skiver på ca. 3,8 cm; la det stå i 4 timer eller over natten.
- 22. I en ildfast form på 23x33 cm, bland appelsinjuice, krem, egg, malt kanel og hvitt sukker. Legg brødskivene i formen og vend dem rundt til væsken er absorbert, ca. 5 minutter.
- 33. I en stor stekepanne, smelt smør over middels varme. Legg i brødskivene og kok til de er gylne på begge sider, ca. 5 minutter. Dryss rikelig med melis og server varm.