Hello Fresh Mobile Banner
Barnevaktens gulasj

Barnevaktens gulasj

oppskriften på nanny's goulash er enkel å følge og gir en deilig, varmende rett perfekt for kalde dager. prøv denne tradisjonelle ungarske retten med en norsk vri.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 (8 ounces) pakke ferske sopp, skivet
  • 1 grønn paprika, skåret i 1/2 tomme biter
  • 1 rød paprika, skåret i 1/2 tomme biter
  • 1 zucchini, tykt skivet
  • 1 liten rød løk, skivet
  • 4 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 spiseskje paprika
  • 1/2 spiseskje tørket basilikum
  • 1 teskje hvitløksalt
  • 1/2 teskje hvit pepper
  • 1 (14,5 ounces) boks hele, skrelte tomater med væske, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne, brun kjøttdeigen. Ta kjøttet opp med en hullsleiv og kast fettet.
  2. 2Sett pannen tilbake på komfyren, varm opp olivenolje over middels høy varme. Rør inn sopp, grønne og røde paprika, squash, løk, paprika, basilikum, hvitløk, salt og pepper; kok i fem minutter, rør av og til.
  3. 3Skru ned varmen til middels. Rør inn kjøttet og tomatene; la det småkoke i omtrent 20 minutter, rør av og til.