
Barnevaktens gulasj
oppskriften på nanny's goulash er enkel å følge og gir en deilig, varmende rett perfekt for kalde dager. prøv denne tradisjonelle ungarske retten med en norsk vri.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 (8 ounces) pakke ferske sopp, skivet
- 1 grønn paprika, skåret i 1/2 tomme biter
- 1 rød paprika, skåret i 1/2 tomme biter
- 1 zucchini, tykt skivet
- 1 liten rød løk, skivet
- 4 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 spiseskje paprika
- 1/2 spiseskje tørket basilikum
- 1 teskje hvitløksalt
- 1/2 teskje hvit pepper
- 1 (14,5 ounces) boks hele, skrelte tomater med væske, hakket
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, brun kjøttdeigen. Ta kjøttet opp med en hullsleiv og kast fettet.
- 2Sett pannen tilbake på komfyren, varm opp olivenolje over middels høy varme. Rør inn sopp, grønne og røde paprika, squash, løk, paprika, basilikum, hvitløk, salt og pepper; kok i fem minutter, rør av og til.
- 3Skru ned varmen til middels. Rør inn kjøttet og tomatene; la det småkoke i omtrent 20 minutter, rør av og til.