Skillet Chicken Cordon Bleu

Skillet Chicken Cordon Bleu

Lær hvordan du lager klassisk chicken cordon bleu med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett til hver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje smør
  • 4 hele, benfrie og skinnløse kyllingbryst, i terninger
  • 1/4 kopp hvitvin
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe med krem
  • 1/2 kopp revet sveitsisk ost
  • 1/2 kopp hakket skinke

Fremgangsmåte

  1. 1I en 25 cm panne over middels høy varme, kok kyllingbrystene i smøret i 10 minutter eller til de er godt brune. Ta kyllingen ut av pannen og sett den til side.
  2. 2I samme panne tilsetter du vinen og rører for å løsne opp smakene i bunnen av pannen. Tilsett suppen, osten og skinken. Varm opp til kokepunktet, rør ofte.
  3. 3Legg kyllingen tilbake i pannen. Skru ned varmen til lav. Dekk til og kok i 5 til 7 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt, og rør av og til. Server over varme, kokte eggnudler hvis ønskelig.