
Skillet Chicken Cordon Bleu
Lær hvordan du lager klassisk chicken cordon bleu med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett til hver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje smør
- 4 hele, benfrie og skinnløse kyllingbryst, i terninger
- 1/4 kopp hvitvin
- 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe med krem
- 1/2 kopp revet sveitsisk ost
- 1/2 kopp hakket skinke
Fremgangsmåte
- 1I en 25 cm panne over middels høy varme, kok kyllingbrystene i smøret i 10 minutter eller til de er godt brune. Ta kyllingen ut av pannen og sett den til side.
- 2I samme panne tilsetter du vinen og rører for å løsne opp smakene i bunnen av pannen. Tilsett suppen, osten og skinken. Varm opp til kokepunktet, rør ofte.
- 3Legg kyllingen tilbake i pannen. Skru ned varmen til lav. Dekk til og kok i 5 til 7 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt, og rør av og til. Server over varme, kokte eggnudler hvis ønskelig.