Restepotetærte

Restepotetærte

oppskrift på leftover pot pie - en deilig og enkel måte å bruke opp rester på. perfekt for en mettende og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper rester av kalkun, hakket eller strimlet
  • 2 kopper kalkunsjyke
  • 2 kopper blandede grønnsaker
  • 2 (23 cm) ustekte paibunner
  • 2 spiseskjeer maisstivelse (valgfritt)
  • 1/4 kopp vann (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Hvis du bruker kraft, kok opp kraften. Tilsett maisstivelse i kaldt vann, og rør til det er glatt; visp det inn i kraften for å tykne den.
  3. 3Legg et lag med paideig i en 23 cm (9 tommer) paiform. Bland kalkun og grønnsaker sammen, og legg det i paideigen. Hell over saus eller den tyknede kraften. Dekk med resten av paideigen. Lag noen snitt i toppen for å slippe ut damp.
  4. 4Sett paien på et stekebrett for å forhindre at kraften renner over i ovnen. Stek midt i ovnen til skorpen er gyllenbrun, ca. 1 time. Skjær i stykker og server varm.