Saltet skinke med bein kokt i øl

Saltet skinke med bein kokt i øl

Lær hvordan du lager en smakfull bone-in skinke kokt i øl. En enkel og saftig oppskrift perfekt for helgen eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 150 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 20 pund benfri skinke
  • 1 (20 unse) boks skivet ananas
  • 2 (12 flytende unse) bokser øl

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør en 18-liters stekepanne.
  2. 2Legg skinken med den feteste siden opp i stekepannen. Bruk tannpirkere til å feste ananasringene på skinken. Hell ølen over skinken. Sett på lokk på stekepannen.
  3. 3Stek i 6 til 8 timer, eller til skinken er gjennomstekt.
  4. 4Fjern ananasringene og la skinken hvile i 15 minutter før du skjærer den opp.