
Kornsuppe II
en enkel oppskrift på corn chowder ii, en kremet mais- og potetsuppe perfekt for kalde dager. lett å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp smør
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 1/2 kopp hakket løk
- 1 (14,75 unser) boks kremet mais
- 1 (15,25 unser) boks hele maiskjerner
- 1 kopp melk
- 1/2 rød paprika, hakket
- 1/2 grønn paprika, finhakket
- salt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
- 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
- 1 spiseskje tørr sherry
- en klype malt cayennepepper
- 1/2 teskje tørket persille
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør sakte. Tilsett løk og sautér i 3 minutter. Tilsett mel, salt, pepper, sherry, cayennepepper og persille, og bland godt. Hell i melk og kok opp til det tykner, øk varmen om nødvendig. Tilsett bokser med mais, paprika og revet ost. La det småkoke på lav varme i minst en time.