Kornsuppe II

Kornsuppe II

en enkel oppskrift på corn chowder ii, en kremet mais- og potetsuppe perfekt for kalde dager. lett å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp smør
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1 (14,75 unser) boks kremet mais
  • 1 (15,25 unser) boks hele maiskjerner
  • 1 kopp melk
  • 1/2 rød paprika, hakket
  • 1/2 grønn paprika, finhakket
  • salt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 1 spiseskje tørr sherry
  • en klype malt cayennepepper
  • 1/2 teskje tørket persille

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør sakte. Tilsett løk og sautér i 3 minutter. Tilsett mel, salt, pepper, sherry, cayennepepper og persille, og bland godt. Hell i melk og kok opp til det tykner, øk varmen om nødvendig. Tilsett bokser med mais, paprika og revet ost. La det småkoke på lav varme i minst en time.