Hello Fresh Mobile Banner
Gresskarpai-muffins

Gresskarpai-muffins

Lær hvordan du lager myke og smakfulle pumpkin pie muffins. Perfekt til høstfrokost eller som søt snacks. En enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper fullkornsmel
  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 5 teskjeer krydderkrydder til gresskarpai
  • 2 teskjeer natron
  • 1 1/2 teskje salt
  • 1 (900 gram) boks med gresskarfylling (for eksempel Libby's®)
  • 3 kopper hvitt sukker, eller mer etter smak
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1/2 kopp vann
  • 4 store egg

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 166 grader Celsius (330 grader Fahrenheit). Smør 24 muffinsformer eller kle dem med papirformer.
  2. 2Bland sammalt hvete, hvetemel, krydderi til gresskarpai, natron og salt i en stor bolle. Visp sammen gresskarfyll, sukker, olje, vann og egg i en separat bolle til det er godt blandet. Rør inn melet litt etter litt, ca. 1/4 kopp av gangen, i gresskarblandingen til røren akkurat er jevn. Fyll muffinsformene med røre like under kanten.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av en muffins kommer ut ren, ca. 30 minutter. Avkjøl muffinsene på en avkjølingsrist.