
Gresskarpai-muffins
Lær hvordan du lager myke og smakfulle pumpkin pie muffins. Perfekt til høstfrokost eller som søt snacks. En enkel oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper fullkornsmel
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 5 teskjeer krydderkrydder til gresskarpai
- 2 teskjeer natron
- 1 1/2 teskje salt
- 1 (900 gram) boks med gresskarfylling (for eksempel Libby's®)
- 3 kopper hvitt sukker, eller mer etter smak
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 1/2 kopp vann
- 4 store egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 166 grader Celsius (330 grader Fahrenheit). Smør 24 muffinsformer eller kle dem med papirformer.
- 2Bland sammalt hvete, hvetemel, krydderi til gresskarpai, natron og salt i en stor bolle. Visp sammen gresskarfyll, sukker, olje, vann og egg i en separat bolle til det er godt blandet. Rør inn melet litt etter litt, ca. 1/4 kopp av gangen, i gresskarblandingen til røren akkurat er jevn. Fyll muffinsformene med røre like under kanten.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av en muffins kommer ut ren, ca. 30 minutter. Avkjøl muffinsene på en avkjølingsrist.