
Tabbouleh I
lær hvordan du lager en enkel og smakfull tabbouleh i, en populær mid eastern salat med bulgur, urter og friske grønnsaker. perfekt som forrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp bulgur
- 1 2/3 kopper kokende vann
- 1/3 kopp olivenolje
- 1/3 kopp sitronsaft
- 1 kopp hakket grønn løk
- 1 kopp hakket fersk persille
- 1/4 kopp hakket fersk mynte
- 3 tomater, hakket
- 1 agurk – skrelt, uten frø og hakket
- 1 teskje salt
- malt svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Bland bulgur og kokende vann i en stor bolle. Dekk til, og la det trekke i 1 time.
- 2Tilsett olje, sitronsaft, løk, persille, mynte, tomater og agurk; vend godt sammen. Smak til med salt og svart pepper. Dekk til, og sett i kjøleskapet i minst 1 time.