Tabbouleh I

Tabbouleh I

lær hvordan du lager en enkel og smakfull tabbouleh i, en populær mid eastern salat med bulgur, urter og friske grønnsaker. perfekt som forrett eller tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp bulgur
  • 1 2/3 kopper kokende vann
  • 1/3 kopp olivenolje
  • 1/3 kopp sitronsaft
  • 1 kopp hakket grønn løk
  • 1 kopp hakket fersk persille
  • 1/4 kopp hakket fersk mynte
  • 3 tomater, hakket
  • 1 agurk – skrelt, uten frø og hakket
  • 1 teskje salt
  • malt svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland bulgur og kokende vann i en stor bolle. Dekk til, og la det trekke i 1 time.
  2. 2Tilsett olje, sitronsaft, løk, persille, mynte, tomater og agurk; vend godt sammen. Smak til med salt og svart pepper. Dekk til, og sett i kjøleskapet i minst 1 time.