Trykkokerkarnitas

Trykkokerkarnitas

Lær hvordan du lager saftige og smakfulle carnitas i trykkoker. En enkel oppskrift som passer perfekt til hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer rapsolje
  • 1,4 kg benfri svineknoke, skåret i 3,8 cm store terninger
  • 2 friske poblano-pepper, grovhakket, eller mer etter smak
  • 3 jalapeño-pepper, grovhakket, eller mer etter smak
  • 1 serrano-pepper, grovhakket, eller mer etter smak
  • 1 stor løk, grovhakket
  • 4 fedd hvitløk, grovhakket
  • 2 teskjeer malt koriander
  • 3 teskjeer malt spisskummen
  • 3,5 dl storfebuljong

Fremgangsmåte

  1. 1Legg oljen i en trykkoker over middels høy varme. Brun svadene på alle sider i den varme oljen, og rør inn poblano-, jalapeño- og serranospeker, løk, hvitløk, koriander, spisskummen og storfekraft. Lås lokket på trykkokeren, få opp trykket, og skru ned varmen for å holde trykket jevnt.
  2. 2Kok under middels jevnt trykk i 1 time, fjern trykkokeren fra varmen, plasser den i vasken, og skyll med kaldt vann over lokket til trykket er sluppet ut. Fjern forsiktig lokket, og server.