
Kikertsalat
oppskrift på en frisk og smakfull garbanzo bean salat, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 boks (15 unse) kikerter, avrent
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1 spiseskje hakket løk
- 1 eple, kjernet og hakket
- 1/4 kopp hakkede valnøtter
- 1/4 kopp majones
- 1 spiseskje honning
- 1/2 teskje dijonsennep
- 1/4 teskje sitronsaft
- 1/2 hode iceberg-salat – skylt, tørket og revet
Fremgangsmåte
- 1I en salatbolle, bland kikerter, selleri, løk, eple eller druer og hakkede nøtter.
- 2Lag dressingen ved å vispe sammen majones, honning, sennep og sitronsaft.
- 3Bland salatblandingen og dressingen. Vend godt og server på en seng av strimlet salat.