Kikertsalat

Kikertsalat

oppskrift på en frisk og smakfull garbanzo bean salat, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 boks (15 unse) kikerter, avrent
  • 1/2 kopp hakket selleri
  • 1 spiseskje hakket løk
  • 1 eple, kjernet og hakket
  • 1/4 kopp hakkede valnøtter
  • 1/4 kopp majones
  • 1 spiseskje honning
  • 1/2 teskje dijonsennep
  • 1/4 teskje sitronsaft
  • 1/2 hode iceberg-salat – skylt, tørket og revet

Fremgangsmåte

  1. 1I en salatbolle, bland kikerter, selleri, løk, eple eller druer og hakkede nøtter.
  2. 2Lag dressingen ved å vispe sammen majones, honning, sennep og sitronsaft.
  3. 3Bland salatblandingen og dressingen. Vend godt og server på en seng av strimlet salat.