Hello Fresh Mobile Banner
Veldig, veldig, veldig god ostekake

Veldig, veldig, veldig god ostekake

oppskrift på en utrolig god ostekake som garantert imponerer. enkel å lage, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør, romtemperert
  • 2. 4 (8 ounces) pakker kremost, myknet
  • 3. 1 ½ kopper hvitt sukker
  • 4. 5 egg, romtempererte
  • 5. 2 kopper kremfløte
  • 6. 1 ½ spiseskje maisstivelse
  • 7. 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 23 cm rund springform.
  2. 22. Bruk en elektrisk mikser og pisk smør, kremost og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn eggene, ett om gangen, til det er godt blandet. Rør inn fløte, maisstivelse og vanilje.
  3. 33. Pakk bunnen av springformens side med aluminiumsfolie. Legg en fuktig kjøkkenhåndkle i en langpanne. Plasser ostekakeformen på håndkleet, inni langpannen, og sett langpannen i ovnen på en rist. Fyll langpannen med kokende vann slik at det når halvveis opp på sidene av ostekakeformen. Stek i 60 minutter, eller til midten av ostekaken er akkurat fast. La den avkjøle i romtemperatur i 1 time. Sett den deretter i kjøleskapet til den er stivnet før du tar den ut av formen.