
Caldo De Res (Kjøttsuppe)
Lær hvordan du lager den autentiske caldo de res, en varm og smakfull beef soup som er perfekt for kalde dager. En enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund storfekjøtt, skåret i store biter
- 2. 1 tomat, delt i fire
- 3. 2 poteter, i terninger
- 4. 1 løk, hakket
- 5. 3 gulrøtter, hakket
- 6. 1/2 middels stor kål, hakket
- 7. 4 fedd hvitløk, finhakket
- 8. 6 teskjeer fersk koriander, hakket
- 9. 1 spiseskje salt
- 10. 1/4 teskje malt spisskummen
- 11. 2 væskeons fersk limesaft
Fremgangsmåte
- 11. I en stor gryte over svak varme kombiner storfekjøtt, tomat, poteter, løk, gulrøtter, kål, hvitløk, 5 teskjeer koriander, salt og spisskummen. Tilsett vann til det dekker, og rør godt. Sett på lokk og la det småkoke i 2 timer.
- 22. Fjern lokket, rør om, og la det småkoke uten lokk i ytterligere en time. Server varmt. Rett før servering, press inn fersk limejuice etter smak og dryss over resten av korianderen.