Baconsnurrer som forrett

Baconsnurrer som forrett

Lær hvordan du lager deilige bacon appetizer crescents. Perfekt som forrett eller snacks. Rask, enkel og smakfull oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (8 unser) pakke PHILADELPHIA kremost, myknet
  • 2. 8 skiver OSCAR MAYER bacon, kokt og smuldret
  • 3. 1/3 kopp KRAFT revet parmesanost
  • 4. 1/4 kopp finhakket løk
  • 5. 2 spiseskjeer hakket frisk persille
  • 6. 1 spiseskje melk
  • 7. 2 (8 unser) pakker ferdiglagde crescent-deig

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland alle ingrediensene unntatt butterdeigen.
  3. 33. Del hver boks med butterdeig i 8 trekanter; kutt hver trekant på langs i to. Spre hver deigtrekant med 1 stor teskje kremostblanding; rull opp, startende fra den korte siden av trekanten. Plasser dem med spissene ned på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. 44. Stek i 12 til 15 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Server varme.