
Baconsnurrer som forrett
Lær hvordan du lager deilige bacon appetizer crescents. Perfekt som forrett eller snacks. Rask, enkel og smakfull oppskrift for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 (8 unser) pakke PHILADELPHIA kremost, myknet
- 2. 8 skiver OSCAR MAYER bacon, kokt og smuldret
- 3. 1/3 kopp KRAFT revet parmesanost
- 4. 1/4 kopp finhakket løk
- 5. 2 spiseskjeer hakket frisk persille
- 6. 1 spiseskje melk
- 7. 2 (8 unser) pakker ferdiglagde crescent-deig
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Bland alle ingrediensene unntatt butterdeigen.
- 33. Del hver boks med butterdeig i 8 trekanter; kutt hver trekant på langs i to. Spre hver deigtrekant med 1 stor teskje kremostblanding; rull opp, startende fra den korte siden av trekanten. Plasser dem med spissene ned på et bakepapirkledd stekebrett.
- 44. Stek i 12 til 15 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Server varme.