
Tacos de Matamoros
oppskrift på tacos de matamoros, en smakfull og autentisk meksikansk rett med krydret kjøtt og ferske ingredienser. perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 2 spiseskjeer chilipulver
- 3. 2 spiseskjeer paprika
- 4. 1 1/2 teskje cumin
- 5. 1 teskje salt
- 6. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 7. 2 fedd hvitløk, hakket
- 8. 1/2 middels grønn paprika, hakket
- 9. 1/2 middels løk, hakket
- 10. 12 mais tortillas (6 tommer)
- 11. 340 gram queso asadero (hvit meksikansk ost)
- 12. 1 beger (ca. 225 gram) rømme
- 13. 1 stor tomat, hakket
- 14. 2 kopper revet salat
Fremgangsmåte
- 11. Legg kjøttdeigen i en stor stekepanne, og krydre med chilipulver, paprika, spisskummen, salt, hvitløkspulver og hvitløk. Hell i nok vann til å dekke. Kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke i 1 time. Tilsett mer vann etter behov under kokingen, og bruk en gaffel til å bryte opp kjøttet i små biter.
- 22. Bland inn paprika og løk i pannen, og la det småkoke i ytterligere 30 minutter. Sil av væsken og sett den til side. Skum av fettet fra væsken (eller, hvis du ikke skal lage taco med en gang, kan du sette væsken i fryseren til fettet har samlet seg på toppen og lett kan fjernes). Bland 5 spiseskjeer av den gjenværende væsken tilbake i pannen med kjøttet, og varm opp til det er gjennomvarmt.
- 33. Server kjøttet på tortillalefser. Pynt med queso asadero, rømme, tomat og salat.