Tacos de Matamoros

Tacos de Matamoros

oppskrift på tacos de matamoros, en smakfull og autentisk meksikansk rett med krydret kjøtt og ferske ingredienser. perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 2 spiseskjeer chilipulver
  • 3. 2 spiseskjeer paprika
  • 4. 1 1/2 teskje cumin
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 7. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 8. 1/2 middels grønn paprika, hakket
  • 9. 1/2 middels løk, hakket
  • 10. 12 mais tortillas (6 tommer)
  • 11. 340 gram queso asadero (hvit meksikansk ost)
  • 12. 1 beger (ca. 225 gram) rømme
  • 13. 1 stor tomat, hakket
  • 14. 2 kopper revet salat

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kjøttdeigen i en stor stekepanne, og krydre med chilipulver, paprika, spisskummen, salt, hvitløkspulver og hvitløk. Hell i nok vann til å dekke. Kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke i 1 time. Tilsett mer vann etter behov under kokingen, og bruk en gaffel til å bryte opp kjøttet i små biter.
  2. 22. Bland inn paprika og løk i pannen, og la det småkoke i ytterligere 30 minutter. Sil av væsken og sett den til side. Skum av fettet fra væsken (eller, hvis du ikke skal lage taco med en gang, kan du sette væsken i fryseren til fettet har samlet seg på toppen og lett kan fjernes). Bland 5 spiseskjeer av den gjenværende væsken tilbake i pannen med kjøttet, og varm opp til det er gjennomvarmt.
  3. 33. Server kjøttet på tortillalefser. Pynt med queso asadero, rømme, tomat og salat.