Hello Fresh Mobile Banner
Fyllet flankstek

Fyllet flankstek

oppskrift på fylt flankestek, en saftig og smakfull hovedrett som passer til enhver anledning. lett å lage og perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper tørr stuffingblanding
  • 2. 1 kopp kokende vann
  • 3. 2 spiseskjeer smør eller margarin
  • 4. 680 gram flank steak, banket flat for enkel rulling
  • 5. 2 grønne løk, hakket
  • 6. 1 rød paprika, hakket
  • 7. 1 boks (ca. 300 g) soppsaus
  • 8. 1/4 kopp rødvin
  • 9. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 10. 2 spiseskjeer revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en middels stor bolle, bland stuffing-blandingen, vann og smør eller margarin. Bland godt og la stå i 5 minutter. Skje stuffing-blandingen på kjøttet, og la det være igjen en 2,5 cm bred border. Tilsett grønn løk og rød paprika.
  3. 33. Rull fra den lange siden av kjøttet og fest med trepinner. Plasser kjøttet med sømmen ned i en ildfast form på 23 x 33 cm.
  4. 44. I en separat liten bolle, bland sammen kraft, vin eller eplejuice, hvitløk og ost. Bland godt og hell over kjøttet.
  5. 55. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 1 time, ta ut av ovnen og la det hvile før du skjærer i det.