
Fyllet flankstek
oppskrift på fylt flankestek, en saftig og smakfull hovedrett som passer til enhver anledning. lett å lage og perfekt for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper tørr stuffingblanding
- 2. 1 kopp kokende vann
- 3. 2 spiseskjeer smør eller margarin
- 4. 680 gram flank steak, banket flat for enkel rulling
- 5. 2 grønne løk, hakket
- 6. 1 rød paprika, hakket
- 7. 1 boks (ca. 300 g) soppsaus
- 8. 1/4 kopp rødvin
- 9. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 10. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en middels stor bolle, bland stuffing-blandingen, vann og smør eller margarin. Bland godt og la stå i 5 minutter. Skje stuffing-blandingen på kjøttet, og la det være igjen en 2,5 cm bred border. Tilsett grønn løk og rød paprika.
- 33. Rull fra den lange siden av kjøttet og fest med trepinner. Plasser kjøttet med sømmen ned i en ildfast form på 23 x 33 cm.
- 44. I en separat liten bolle, bland sammen kraft, vin eller eplejuice, hvitløk og ost. Bland godt og hell over kjøttet.
- 55. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 1 time, ta ut av ovnen og la det hvile før du skjærer i det.