
Grillet kål
oppskrift på barbequed cabbage - en smakfull og enkel rett perfekt for sommergrilling. lær hvordan du lager grillet kål med enkle steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 hodekål, skåret i tykke strimler
- 1/2 kopp soyasaus
- 1/4 kopp smør
- nykvernet pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en utendørs grill til middels varme.
- 2Fordel kålen jevnt på fire stykker aluminiumsfolie. Strø 2 spiseskjeer soyasaus over hver kålhaug, og legg en spiseskje smør på toppen. Krydre med pepper etter smak, og brett sidene av folien over kålen, slik at det dannes en pakke og forsegles.
- 3Legg pakkene på den forvarmede grillen, og kok til kålen er mør, ca. 15 til 20 minutter.