Kremet pennepasta

Kremet pennepasta

oppskrift på cremet penne pasta som er enkel å lage, perfekt for en rask og smakfull middag. server varm og nyt en deilig pastarett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke penne pasta (16 unser)
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 1/4 kopp hakket fersk basilikum
  • 1/4 kopp hakket fersk oregano
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 1 tomat, hakket
  • salt og pepper etter smak
  • 1 pakke kremost (8 unser)

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Varm opp olivenolje i en stor kjele over middels varme. Rør inn hvitløk, basilikum, oregano, persille, tomat, salt og pepper, og kok i 5 minutter. Rør inn kremost til den er smeltet. (Tilsett kjøtt, hvis ønskelig, på dette tidspunktet.) Varm opp, vend inn den kokte pastaen og server.