Krydret indisk kyllingcurry, deilig

Krydret indisk kyllingcurry, deilig

oppskrift på en spicy indisk kyllingcurry som er enkel å lage og full av smak. perfekt for en varmende middag. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4 benfrie, skinnløse kyllinglår, skåret i bitestore biter
  • 1 stor hvit løk, finhakket
  • 2 spiseskjeer ingefær-hvitløkspasta
  • 2 spiseskjeer karri pulver
  • 1/2 (2 tommers) kanelstang, brutt i biter
  • 8 hele grønne kardemommekapsler
  • 4 laurbærblader
  • 6 hele nellikspiker
  • 1 spiseskje rød pepperflak, eller etter smak
  • 15 hele svart pepperkorn
  • 2 teskjeer korianderfrø

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en liten kjele over middels varme. Tilsett kylling, løk og ingefær-hvitløkspaste. Krydre med karri, kanelstang, kardemommekapsler, laurbærblader, nellik, rød pepperflak, svart pepper og korianderfrø. Dekk til, og la det småkoke i omtrent 30 minutter, av og til omrøring. På dette tidspunktet vil sausen være rennende; hvis du ønsker den tykkere, fjern lokket og kok opp til væsken er redusert.