
Krydret indisk kyllingcurry, deilig
oppskrift på en spicy indisk kyllingcurry som er enkel å lage og full av smak. perfekt for en varmende middag. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 4 benfrie, skinnløse kyllinglår, skåret i bitestore biter
- 1 stor hvit løk, finhakket
- 2 spiseskjeer ingefær-hvitløkspasta
- 2 spiseskjeer karri pulver
- 1/2 (2 tommers) kanelstang, brutt i biter
- 8 hele grønne kardemommekapsler
- 4 laurbærblader
- 6 hele nellikspiker
- 1 spiseskje rød pepperflak, eller etter smak
- 15 hele svart pepperkorn
- 2 teskjeer korianderfrø
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en liten kjele over middels varme. Tilsett kylling, løk og ingefær-hvitløkspaste. Krydre med karri, kanelstang, kardemommekapsler, laurbærblader, nellik, rød pepperflak, svart pepper og korianderfrø. Dekk til, og la det småkoke i omtrent 30 minutter, av og til omrøring. På dette tidspunktet vil sausen være rennende; hvis du ønsker den tykkere, fjern lokket og kok opp til væsken er redusert.