
Eplesausdoughnuts
oppskrift på deilige applesauce doughnuts som er perfekte til frokost eller dessert. enkle å lage og smakfulle, ideelle for helgen eller hverdag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 2 kvart olje til steking
- 2 1/4 kopper hvetemel
- 1 1/2 teskje bakepulver
- 1/2 teskje natron
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/2 teskje muskatnøtt
- 1/4 teskje malt nellik
- 1/4 teskje salt
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/4 kopp lett pakket brunt sukker
- 2 egg
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1/4 kopp melk
- 1 kopp usøtet eplesaus
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en dypfryer til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Sikt sammen mel, bakepulver, natron, kanel, muskat, nellik og salt over et stykke vokspapir.
- 3I en stor bolle, bruk en elektrisk mikser på middels hastighet til å piske sammen sukker, brunt sukker og egg til det blir luftig. Rør inn 2 spiseskjeer olje.
- 4Bland melblandingen inn i eggeblandingen, vekselsvis med melk, begynne og avslutte med de tørre ingrediensene, til det er godt blandet. Rør inn eplesaus og vanilje.
- 5Forsiktig, slipp deigen med en skje, 3 eller 4 biker om gangen, ned i den varme oljen. Ikke overfyll pannen, ellers kan oljen renne over. Stek, snu en gang med tang, i 3 minutter eller til de er gylne. Overfør med tang til tørkepapir for å renne av. La avkjøle helt.