Eplesausdoughnuts

Eplesausdoughnuts

oppskrift på deilige applesauce doughnuts som er perfekte til frokost eller dessert. enkle å lage og smakfulle, ideelle for helgen eller hverdag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kvart olje til steking
  • 2 1/4 kopper hvetemel
  • 1 1/2 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje natron
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje muskatnøtt
  • 1/4 teskje malt nellik
  • 1/4 teskje salt
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/4 kopp lett pakket brunt sukker
  • 2 egg
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp melk
  • 1 kopp usøtet eplesaus
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en dypfryer til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Sikt sammen mel, bakepulver, natron, kanel, muskat, nellik og salt over et stykke vokspapir.
  3. 3I en stor bolle, bruk en elektrisk mikser på middels hastighet til å piske sammen sukker, brunt sukker og egg til det blir luftig. Rør inn 2 spiseskjeer olje.
  4. 4Bland melblandingen inn i eggeblandingen, vekselsvis med melk, begynne og avslutte med de tørre ingrediensene, til det er godt blandet. Rør inn eplesaus og vanilje.
  5. 5Forsiktig, slipp deigen med en skje, 3 eller 4 biker om gangen, ned i den varme oljen. Ikke overfyll pannen, ellers kan oljen renne over. Stek, snu en gang med tang, i 3 minutter eller til de er gylne. Overfør med tang til tørkepapir for å renne av. La avkjøle helt.