
Tunfisk- og lime-tostadas
Lær hvordan du lager deilige tuna lime tostadas, en frisk og smakfull forrett perfekt for sommeren. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 bokser (ca. 140 g) hvit tunfisk i vann, avrent
- 1/2 boks (ca. 280 g) søtmais, avrent
- 1/2 løk, finhakket
- 1 bunt koriander, finhakket
- 2 ss salsa
- 1 lime, saftet
- hot sauce etter smak
- salt og pepper etter smak
- rømme til topping
- 8 tostadaskjell
Fremgangsmåte
- 1Med en gaffel, flak tunfisk i en bolle. Rør inn mais, løk, koriander, salsa og limesaft. Krydre med noen dråper hot sauce, samt salt og pepper etter smak. Rør godt sammen, og legg deretter blandingen på tostadaskjell. Topp hver tostada med en klatt rømme og litt mer hot sauce.