Pisket kremkake II

Pisket kremkake II

oppskrift på pisket kremkake ii - en luftig og deilig kake med krem, perfekt for fest og feiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 3/4 kopper kakehvetemel
  • 2 1/2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1 1/2 kopper kremfløte
  • 1 1/3 kopper hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør og mel to 20 cm (8 tommer) kakeformer. Sikt sammen kakesikt, bakepulver og salt. Sett til side.
  2. 2Bruk en elektrisk mikser og pisk fløten med sukkeret til stive topper dannes. Rør inn eggene, og til slutt vaniljen. Vend forsiktig inn melblandingen, bare til alt er godt blandet.
  3. 3Hell røren i de forberedte formene. Stek i den forvarmede ovnen i 25 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av kaken kommer ut ren. La kaken avkjøle.