
Pisket kremkake II
oppskrift på pisket kremkake ii - en luftig og deilig kake med krem, perfekt for fest og feiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 3/4 kopper kakehvetemel
- 2 1/2 teskjeer bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1 1/2 kopper kremfløte
- 1 1/3 kopper hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør og mel to 20 cm (8 tommer) kakeformer. Sikt sammen kakesikt, bakepulver og salt. Sett til side.
- 2Bruk en elektrisk mikser og pisk fløten med sukkeret til stive topper dannes. Rør inn eggene, og til slutt vaniljen. Vend forsiktig inn melblandingen, bare til alt er godt blandet.
- 3Hell røren i de forberedte formene. Stek i den forvarmede ovnen i 25 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av kaken kommer ut ren. La kaken avkjøle.

