Grillet tunfisk med teriyakisaus

Grillet tunfisk med teriyakisaus

Lær hvordan du lager smakfull grillet tunfisk med teriyaki-saus. Perfekt for en rask og sunn hovedrett. Enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer lys soyasaus
  • 1 spiseskje kinesisk risvin
  • 1 spiseskje finhakket fersk ingefærrot
  • 1 stor hvitløksfedd, finhakket
  • 4 tunfisksteiker (ca. 180 gram), ca. 2,5 cm tykke
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland soyasaus, risvin, ingefær og hvitløk i en lav skål. Legg tunfisk i marinaden, og vend den slik at den blir dekket. Dekk til skålen og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  2. 2Forvarm grillen til middels høy varme.
  3. 3Ta tunfisken ut av marinaden og kast resten av væsken. Pensle begge sider av steakene med olje.
  4. 4Grill tunfisken på den forvarmede grillen til den er gjennomstekt, ca. 3 til 6 minutter på hver side.