
Søte italienske grønne bønner
Oppdag hvordan du lager smakfulle søte italienske grønne bønner. En enkel og velsmakende rett som passer perfekt til sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skiver bacon
- 2. 3 grønne løk, hakket
- 3. 2 fedd hvitløk, hakket
- 4. 2 bokser (à 425 g) grønne bønner, drenert
- 5. 1 boks (à 410 g) hakkede tomater med italiensk smak
- 6. En klype tørket basilikum
- 7. En klype tørket oregano
- 8. 1/4 kopp brunt sukker
Fremgangsmåte
- 1Stek bacon i en stekepanne på middels varme til det er sprøtt. Ta det ut av pannen og la det renne av på kjøkkenpapir. Behold fettet i pannen og tilsett løk; kok og rør om på middels varme til løken er myk. Tilsett hvitløk og kok i omtrent 30 sekunder til. Ta pannen av varmen.
- 2I en kjele, bland grønne bønner, tomater, basilikum, oregano og brunt sukker. Smuldre baconet og tilsett løk og hvitløk fra pannen. Varm opp på middels varme til det er gjennomvarmt, ca. 5 til 10 minutter.