Søte italienske grønne bønner

Søte italienske grønne bønner

Oppdag hvordan du lager smakfulle søte italienske grønne bønner. En enkel og velsmakende rett som passer perfekt til sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skiver bacon
  • 2. 3 grønne løk, hakket
  • 3. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 4. 2 bokser (à 425 g) grønne bønner, drenert
  • 5. 1 boks (à 410 g) hakkede tomater med italiensk smak
  • 6. En klype tørket basilikum
  • 7. En klype tørket oregano
  • 8. 1/4 kopp brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Stek bacon i en stekepanne på middels varme til det er sprøtt. Ta det ut av pannen og la det renne av på kjøkkenpapir. Behold fettet i pannen og tilsett løk; kok og rør om på middels varme til løken er myk. Tilsett hvitløk og kok i omtrent 30 sekunder til. Ta pannen av varmen.
  2. 2I en kjele, bland grønne bønner, tomater, basilikum, oregano og brunt sukker. Smuldre baconet og tilsett løk og hvitløk fra pannen. Varm opp på middels varme til det er gjennomvarmt, ca. 5 til 10 minutter.