
Varmt middelhavsinspirert oliven- og bønnepålegg
oppskrift på en smakfull varm middelhavs olivenbønne-spread, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 2. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 3. 2 bokser (19 oz. hver) cannellini- eller hvite kidneybønner, avrent
- 4. 1 kopp Bertolli® Vidalia-løk med ristet hvitløksaus
- 5. 2 ss finhakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en 12-tommers stekepanne over middels varme, og kok hvitløken til den er gyllen, ca. 1 minutt. Rør inn bønner og saus, og kok i 5 minutter eller til det er gjennomvarmt. La bønneblandingen avkjøle litt. I en food processor eller blender, kjør bønneblandingen sammen med persille til den er glatt. Krydre etter smak med salt og nykvernet svart pepper. Server, om ønskelig, med skivet italiensk brød eller kjeks.