
Ham, roast svinekjøtt og sveitsisk ostesmørbrød på søt brød: Medianoche
oppskrift på en deilig medianoche med skinke, stekt svinekjøtt og sveitsisk ost på søt brød - perfekt for en smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 6 søte rundstykker (tilgjengelig på latinamerikanske markeder)
- 225 gram stekt svinekjøtt, fra skulder eller lår, tynne skiver
- 225 gram skivet skinke
- 115 gram tynne skiver av sveitsisk ost
- 3 sylteagurker, tynne skiver på langs
- 6 spiseskjeer sennep
- 225 gram smør
Fremgangsmåte
- 1Sett sammen smørbrødet ved å skjære alle rundstykkene i skiver og dele kjøtt og ost jevnt. Legg den stekte svinekjøttet, skinke og oste-skivene på toppen av halve rundstykket. Legg sylteskiver oppå. Smør sennep på innsiden av den andre halvdelen av rundstykket. Legg den øverste halvdelen av rundstykket over smørbrødet for å lukke det. Smør smør på utsiden av både topp- og bunnsiden av smørbrødet.
- 2Stek i en veldig varm støpejernspanne eller elektrisk flatplate til det er gjennomvarmt og har en gyldenbrun overflate.