
Eplebryne til kalkun kvelden før tilberedning
Lær hvordan du lager en smakfull eplebrine for kalkunen kvelden før tilberedning. Perfekt for saftig og smakfull julemat eller festmåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kvart eplejuice
- 1 gallon kaldt vann
- 1 kopp kosher-salt
- 6 fedd hvitløk, skrellet og knust
- 5 pund isbiter
Fremgangsmåte
- 1Legg en kjølebag med en stor mattrygg pose i bunnen. Bland eplejuice, vann og salt i posen; rør til saltet er oppløst; tilsett hvitløk.
- 2For å bruke: Legg kalkunen i saltvannet med brystet ned; tilsett mer vann om nødvendig for å dekke kalkunen helt. Hell isen over kalkunen. Lukk posen og deretter kjølebagen; la den stå over natten.