Eplebryne til kalkun kvelden før tilberedning

Eplebryne til kalkun kvelden før tilberedning

Lær hvordan du lager en smakfull eplebrine for kalkunen kvelden før tilberedning. Perfekt for saftig og smakfull julemat eller festmåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kvart eplejuice
  • 1 gallon kaldt vann
  • 1 kopp kosher-salt
  • 6 fedd hvitløk, skrellet og knust
  • 5 pund isbiter

Fremgangsmåte

  1. 1Legg en kjølebag med en stor mattrygg pose i bunnen. Bland eplejuice, vann og salt i posen; rør til saltet er oppløst; tilsett hvitløk.
  2. 2For å bruke: Legg kalkunen i saltvannet med brystet ned; tilsett mer vann om nødvendig for å dekke kalkunen helt. Hell isen over kalkunen. Lukk posen og deretter kjølebagen; la den stå over natten.