Agurksalat I

Agurksalat I

Lær hvordan du lager en frisk og enkel agurksalat. Perfekt som tilbehør til sommermiddagen eller som forrett. Rask og lett oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 agurker, skrellet og tynne skiver
  • 1/2 rød løk, tynne skiver
  • 1 1/2 kopper vann
  • 1/2 kopp risvineddik
  • 1 teskje hvitt sukker
  • 1/4 teskje krydderalt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland agurk og rød løk i en salatbolle.
  2. 2I en liten bolle, rør sammen vann, risvineddik, sukker og krydret salt. Hell over grønnsakene. La det stå i kjøleskapet i 1 time. Server kaldt eller romtemperert.