Hello Fresh Mobile Banner
Won Ton Snacks

Won Ton Snacks

lær hvordan du lager deilige won ton snacks med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller snacks, sprø og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund kjøttdeig av svin
  • 2 stilker selleri
  • 2 gulrøtter
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten løk
  • 1 boks (8 unser) vannkastanjer
  • 1/2 kopp ferdiglaget thailandsk peanøttsaus
  • 1 pakke (14 unser) runde wonton-omslag

Fremgangsmåte

  1. 1Finhakk selleri, gulrøtter, hvitløk, løk og vannkastanjer i en food processor. Bitene skal være små og forholdsvis jevne, men ikke flytende.
  2. 2Bland det finhakkede grønnsaks- og kjøttdeig i en stor stekepanne. Kok over middels varme til grønnsakene er myke, og kjøttet ikke lenger er rosa. Øk varmen til høy, og la fuktigheten fordampe. Rør inn peanøttsaus og kok i ytterligere 5 minutter før du tar det av varmen.
  3. 3Mens kjøttblandingen koker, forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Trykk én wonton-omslag i hver kopp i en mini-muffinsform, med kantene ut til sidene. Legg én skje med kjøttblandingen i hver kopp.
  4. 4Stek i ca. 12 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de ytre wrappersene er sprø og gylne. La dem avkjøle litt i formen før de flyttes over til et serveringsfat.