
Won Ton Snacks
lær hvordan du lager deilige won ton snacks med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller snacks, sprø og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 pund kjøttdeig av svin
- 2 stilker selleri
- 2 gulrøtter
- 2 fedd hvitløk
- 1 liten løk
- 1 boks (8 unser) vannkastanjer
- 1/2 kopp ferdiglaget thailandsk peanøttsaus
- 1 pakke (14 unser) runde wonton-omslag
Fremgangsmåte
- 1Finhakk selleri, gulrøtter, hvitløk, løk og vannkastanjer i en food processor. Bitene skal være små og forholdsvis jevne, men ikke flytende.
- 2Bland det finhakkede grønnsaks- og kjøttdeig i en stor stekepanne. Kok over middels varme til grønnsakene er myke, og kjøttet ikke lenger er rosa. Øk varmen til høy, og la fuktigheten fordampe. Rør inn peanøttsaus og kok i ytterligere 5 minutter før du tar det av varmen.
- 3Mens kjøttblandingen koker, forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Trykk én wonton-omslag i hver kopp i en mini-muffinsform, med kantene ut til sidene. Legg én skje med kjøttblandingen i hver kopp.
- 4Stek i ca. 12 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de ytre wrappersene er sprø og gylne. La dem avkjøle litt i formen før de flyttes over til et serveringsfat.