
Havre- og honningbrød
Lær hvordan du lager et deilig oat-n-honey brød. En enkel oppskrift på mykt og saftig brød med havre og honning, perfekt til frokost eller som snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp kulturmelk
- 1 egg
- 1/4 kopp varmt vann (45°C)
- 2 spiseskjeer honning
- 1 1/2 kopper sammalt hvete
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1/2 kopp hurtigkokte havregryn
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 1/2 teskje salt
- 1 1/2 teskje tørrgjær
Fremgangsmåte
- 1Legg ingrediensene i brødristeren i den rekkefølgen som produsenten anbefaler.
- 2Bruk innstillingene for lyst brød eller grovt brød. Start maskinen.