
Mandagskveld Hot Wing Dip
Lær hvordan du lager en smakfull hot wing dip perfekt for mandag kveld. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser og tips.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1 pund skinnfri, benfri kyllingbrysthalvdel
- 1 kopp ranch-dressing
- 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
- 1/2 kopp sterk peppersaus
- 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg kyllingbrystene i en kjele og fyll opp med nok vann til å dekke dem. Kok opp, og la det småkoke på middels varme til kyllingen er mør nok til å kunne deles i stykker med en gaffel. Sil av vannet og la kyllingen avkjøle til den er håndterbar. Riv eller hakk kyllingen og legg den i en ildfast form på 1 til 2 liter.
- 3Bland kremost inn i kyllingen til det er godt blandet, og rør deretter inn ranch-dressing og hot saus. Topp med revet cheddarost.
- 4Stek uten lokk i ovnen på 175 grader C i 20 minutter, til osten er gyllen og sausen bobler.