Mandagskveld Hot Wing Dip

Mandagskveld Hot Wing Dip

Lær hvordan du lager en smakfull hot wing dip perfekt for mandag kveld. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser og tips.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1 pund skinnfri, benfri kyllingbrysthalvdel
  • 1 kopp ranch-dressing
  • 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
  • 1/2 kopp sterk peppersaus
  • 2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Legg kyllingbrystene i en kjele og fyll opp med nok vann til å dekke dem. Kok opp, og la det småkoke på middels varme til kyllingen er mør nok til å kunne deles i stykker med en gaffel. Sil av vannet og la kyllingen avkjøle til den er håndterbar. Riv eller hakk kyllingen og legg den i en ildfast form på 1 til 2 liter.
  3. 3Bland kremost inn i kyllingen til det er godt blandet, og rør deretter inn ranch-dressing og hot saus. Topp med revet cheddarost.
  4. 4Stek uten lokk i ovnen på 175 grader C i 20 minutter, til osten er gyllen og sausen bobler.