Noe annet poundkake

Noe annet poundkake

oppskrift på en annerledes og velsmakende pound cake som vil imponere gjestene dine. enkel å lage og perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør
  • 2. 1/2 kopp fettstoff
  • 3. 3 kopper hvitt sukker
  • 4. 5 egg
  • 5. 3 kopper hvetemel
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 1/2 teskje bakepulver
  • 8. 1/2 kopp melk
  • 9. 1/2 kopp kondensert melk
  • 10. 1 teskje romaromaekstrakt
  • 11. 1 teskje kokosnøttaromaekstrakt
  • 12. 1 kopp hvitt sukker
  • 13. 1 teskje romaromaekstrakt
  • 14. 1 teskje kokosnøttaromaekstrakt
  • 15. 1 teskje mandarinaromaekstrakt
  • 16. 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør en 25 cm rund kakeform med hull i midten og kle den med bakepapir. Smør også bakepapiret. Sikt sammen mel, salt og bakepulver, og sett til side.
  2. 22. I en stor bolle, pisk smør, margarin og 3 kopper sukker til det blir lyst og luftig. Tilsett egg ett om gangen, og pisk godt mellom hver. Tilsett 1 teskje romessens og 1 teskje kokosnøttessens. Bland mel og melk vekselvis i deigen, og bruk også den kondenserte melken. Bland til det er jevnt.
  3. 33. Hell røren i den forberedte kakeformen. Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 1 time og 15 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren. La kaken avkjøle.
  4. 44. Lag glasuren: I en kjele, bland 1 kopp sukker, 1/2 kopp vann, 1 teskje romessens, 1 teskje kokosnøttessens og 1 teskje mandelessens. Kok opp under konstant omrøring. Bruk en kakepinne til å stikke hull over hele toppen av kaken. Hell glasuren over den avkjølte kaken og la den trekke inn.