
Grillbacon-osteburger med kjøttkake
Lær hvordan du lager en saftig barbecue bacon cheeseburger meatloaf, perfekt for en smakfull middag. Enkel oppskrift med steg-for-steg-instruksjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1/2 kopp barbequesaus
- 1/2 kopp melk
- 1 egg
- 1/2 (4,3 ounces) pakke ekte baconbiter
- 1 teskje Worcestershire-saus
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1/2 kopp tørre brødsmuler, eller etter behov
- 4 unser skivet bearbeidet ost (som Velveeta® – eller etter ønske)
- 2 spiseskjeer barbequesaus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en avlang form på 5x9 tommer.
- 2Bland hakket storfekjøtt, ½ kopp barbequesaus, melk, egg, baconbiter, Worcestershire-saus, salt og svart pepper i en bolle; rør inn brødsmuler til ønsket konsistens. Legg halvparten av kjøttblandingen i den forberedte brødformen og lag en fordypning i midten av kjøttet, med en 2,5 cm bred kant rundt. Fyll fordypningen med bearbeidet ost og dekk med resten av kjøttblandingen. Trykk lett for å forsegle. Pensle 2 spiseskjeer barbequesaus over kjøttkaken.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til saftene renner ut og et kjøtttermometer som settes inn i midten av kaken viser minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit), ca. 60 til 80 minutter.

