Grillet biffsmørbrød med biffsausmajones og romanosalat

Grillet biffsmørbrød med biffsausmajones og romanosalat

oppskrift på grillede steak sandwiches med smakfull steak sauce mayonnaise og frisk romaine. perfekt som lunch eller middag for kjøttelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp Hellmann's® eller Best Foods® majones
  • 2 ss ketchup
  • 2 ss grovkornet Dijon-sennep
  • 2 ss melasse
  • 2 ss pepperrot, avrent
  • 680 g flankbiff
  • 2 ss rapsolje
  • 4 hoagies eller baguetter, delt
  • 3 kopper revet romaine-salatblad

Fremgangsmåte

  1. 1Bland Hellmann's® eller Best Foods® Real Mayonnaise, ketchup, sennep, sirup og pepperrot i en liten bolle. Krydre, om ønskelig, med salt og svart pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  2. 2Varm opp grillpanne eller grill på høy varme. Pensle biffen med olje på begge sider og krydre, om ønskelig, med salt og svart pepper. Grill, vend én gang, i 8 minutter eller til ønsket stekegrad. La hvile i 5 minutter, deretter skjær i tynne skiver.
  3. 3Smør majonesblandingen på brødene. Legg biffskivene på brødene, og topp med salat.