Grillet biffsmørbrød med biffsausmajones og romanosalat
oppskrift på grillede steak sandwiches med smakfull steak sauce mayonnaise og frisk romaine. perfekt som lunch eller middag for kjøttelskere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp Hellmann's® eller Best Foods® majones
- 2 ss ketchup
- 2 ss grovkornet Dijon-sennep
- 2 ss melasse
- 2 ss pepperrot, avrent
- 680 g flankbiff
- 2 ss rapsolje
- 4 hoagies eller baguetter, delt
- 3 kopper revet romaine-salatblad
Fremgangsmåte
- 1Bland Hellmann's® eller Best Foods® Real Mayonnaise, ketchup, sennep, sirup og pepperrot i en liten bolle. Krydre, om ønskelig, med salt og svart pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- 2Varm opp grillpanne eller grill på høy varme. Pensle biffen med olje på begge sider og krydre, om ønskelig, med salt og svart pepper. Grill, vend én gang, i 8 minutter eller til ønsket stekegrad. La hvile i 5 minutter, deretter skjær i tynne skiver.
- 3Smør majonesblandingen på brødene. Legg biffskivene på brødene, og topp med salat.





