Marinerte grønnsaker med blanding

Marinerte grønnsaker med blanding

Lær hvordan du lager en deilig marinert grønnsaksblanding med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller tilbehør, klar på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp hvit eddik
  • 2/3 kopp vegetabilsk olje
  • 1/3 kopp hakket løk
  • 1 teskje hvitt sukker
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1/8 teskje hvitløkspulver
  • 1 (400 gram) boks artisjokkhjerter, drenert og delt i fire
  • 1 kopp ferske broccolibuketter
  • 1 kopp blomkålbuketter
  • 1 kopp skivede gulrøtter
  • 1 kopp skivede ferske sopp

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele, visp sammen eddik, olje, løk, sukker, salt, basilikum, oregano og hvitløkskrydder. Kok opp blandingen; dekk til, reduser varmen og la det småkoke i 12 minutter.
  2. 2I en stor bolle, tilsett artisjokkhjerter, brokkoli, blomkål, gulrot og sopp. Hell eddikblandingen over og vend forsiktig for å dekke alt. Dekk til og la det stå i kjøleskapet i minst 3 timer. Server med en hullsleiv.