
Spagettisuppe
Lær hvordan du lager en deilig spaghetti-suppe med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask middag eller lunsj. Enkelt, sunt og godt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 225 gram skinn- og benfri kyllingbrysthalvdel, skåret i terninger
- 1 middels stor løk, hakket
- 1 stor gulrot, hakket
- 1 stilk selleri, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 4 kopper Swanson® kyllingbuljong eller Swanson® Natural Goodness™ kyllingbuljong
- 1 (300 gram) boks Campbell's® konsentrerte tomatsuppe
- 1 kopp vann
- 85 gram ukokt spaghetti, brutt i 2,5 cm biter
- 2 spiseskjeer hakket fersk persille (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp 1 spiseskje olje i en sausekjele over middels høy varme. Tilsett kyllingen og kok den til den er brunet, rør ofte. Ta kyllingen ut av kjelen.
- 2Rør inn den resterende oljen og varm opp over middels varme. Tilsett løken og kok i 1 minutt. Tilsett gulrøttene og kok i 1 minutt. Tilsett selleri og hvitløk og kok i 1 minutt.
- 3Rør inn buljongen, suppen og vannet. Varm opp til kokepunkt. Rør inn pastaen. Kok i 10 minutter eller til pastaen er mør. Tilsett kyllingen og persillen, hvis ønskelig, og varm gjennom.