Spagettisuppe

Spagettisuppe

Lær hvordan du lager en deilig spaghetti-suppe med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask middag eller lunsj. Enkelt, sunt og godt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 225 gram skinn- og benfri kyllingbrysthalvdel, skåret i terninger
  • 1 middels stor løk, hakket
  • 1 stor gulrot, hakket
  • 1 stilk selleri, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 kopper Swanson® kyllingbuljong eller Swanson® Natural Goodness™ kyllingbuljong
  • 1 (300 gram) boks Campbell's® konsentrerte tomatsuppe
  • 1 kopp vann
  • 85 gram ukokt spaghetti, brutt i 2,5 cm biter
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp 1 spiseskje olje i en sausekjele over middels høy varme. Tilsett kyllingen og kok den til den er brunet, rør ofte. Ta kyllingen ut av kjelen.
  2. 2Rør inn den resterende oljen og varm opp over middels varme. Tilsett løken og kok i 1 minutt. Tilsett gulrøttene og kok i 1 minutt. Tilsett selleri og hvitløk og kok i 1 minutt.
  3. 3Rør inn buljongen, suppen og vannet. Varm opp til kokepunkt. Rør inn pastaen. Kok i 10 minutter eller til pastaen er mør. Tilsett kyllingen og persillen, hvis ønskelig, og varm gjennom.