Veganske ovnsbakte havregrynskaker

Veganske ovnsbakte havregrynskaker

oppskrift på veganske bakt havregrynskaker som er perfekte til frokost eller snacks. lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 4 kopper vann
  • 4 kopper hurtigkokte havregryn
  • 1/2 løk, hakket
  • 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 1/2 kopp spaghetti saus
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 1/4 kopp næringsgjær
  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 2 teskjeer løkpulver
  • 1 teskje malt koriander
  • 1 teskje salvie
  • 1 teskje aktivt tørrgjær

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en bakeplate.
  2. 2Kok opp vann og rør inn havregryn. Dekk til og reduser varmen til lav. Kok i 5 til 10 minutter, eller til havregrynene er kokt og alt vannet er absorbert. Ta av varmen og la det stå i 5 minutter.
  3. 3Til havregrynene tilsett løk, olje, pastasaus, pekannøtter, næringsgjær, hvitløkskrydder, basilikum, løkpulver, koriander, salvie og aktiv gjær. Bland godt og form til små kaker. Legg dem på den forberedte bakeplaten.
  4. 4Stek i 15 minutter. Snu kakene og stek i ytterligere 15 minutter.