
Veganske ovnsbakte havregrynskaker
oppskrift på veganske bakt havregrynskaker som er perfekte til frokost eller snacks. lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 4 kopper vann
- 4 kopper hurtigkokte havregryn
- 1/2 løk, hakket
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 1/2 kopp spaghetti saus
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 1/4 kopp næringsgjær
- 2 teskjeer hvitløkspulver
- 1 teskje tørket basilikum
- 2 teskjeer løkpulver
- 1 teskje malt koriander
- 1 teskje salvie
- 1 teskje aktivt tørrgjær
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en bakeplate.
- 2Kok opp vann og rør inn havregryn. Dekk til og reduser varmen til lav. Kok i 5 til 10 minutter, eller til havregrynene er kokt og alt vannet er absorbert. Ta av varmen og la det stå i 5 minutter.
- 3Til havregrynene tilsett løk, olje, pastasaus, pekannøtter, næringsgjær, hvitløkskrydder, basilikum, løkpulver, koriander, salvie og aktiv gjær. Bland godt og form til små kaker. Legg dem på den forberedte bakeplaten.
- 4Stek i 15 minutter. Snu kakene og stek i ytterligere 15 minutter.